Последните дни от септември, с елегантно парти отвори врати за посетители винарска изба Меди Вали.
На събитието Ден на отворени врати 2015 присъстваха клиенти и партнори на компанията, ВИП личности, журналисти от специализирани издания за вино, колеги лозари и винари.
Винарска изба Меди Вали посрещна любители и ценители на хубавото вино, които проследиха от близо пътя на Бакхусовия еликсир от гроздето до бутилката
Те направиха обиколка на винарския комплекс, производствените помещения, избена част, помещението за отлежаване на виното, запознаха се с технологичния процес и участваха в самото създаване на виното.
„…Опитахме се да покажем как минава един нормален работен ден по време на гроздоберна кампания в нашата изба, без грим, театър или маскарад… Искахме да бъдем максимално открити и да не оставим нито една „затворена врата“ и да Ви дадем възможността да дегустирате най-доброто от Medi Valley. ИНЖ. СТОЙЧО СТОЕВ, УПРАВИТЕЛ И ГЛАВЕН ЕНОЛОГ НА MEDI VALLEY: “МОЖЕТЕ ДА ПИПНЕТЕ ГРОЗДЕТО И В УТРЕШНИЯ ДЕН ДА КАЖЕТЕ: “АЗ БЯХ ТАМ. ПИПНАХ ГРОЗДЕТО, ОТ КОЕТО СА НАПРАВИЛИ ВИНОТО, КОЕТО СЕГА ПИЯ”.
Надяваме се, че сме успели да Ви направим съпричастни към магията на виното…“
Събитието бе съпроводено с дегустации на отбрани вина от сериите A Good Year, Exentric Incanto и изключителния премиум бранд „INCANTO“.