СЕРИЯ INCANTO

Търговската марка Incanto (от италиански „очарование) е премиум бранда на Меди Вали, създаден за истинските ценители и колекционери на виното. Тя изразява философията на избата – да създава специфични тероарни вина с уникален характер, изразяващи максимално качествата на сорта, региона (долината на Струма), както и разбиранията на енолозите за виното, нежността и хармонията.
Вината Incanto се правят от най-доброто, специално селектирано грозде, без компромис само в години в които енолозите ни разполагат с перфектната суровина набрана в оптимална технологична зрялост.
Вината, които се произвеждат под тази търговска марка са:

Шардоне barrel fermented Incanto
Сира single vineyard Incanto
Мерло single vineyard Incanto

Вината Incanto от червени сортове отлежават дванадесет месеца в нови френски дъбови бъчви тип „барик”, в които постигат завършеност и хармония. Виното във всяка бъчва има собствен живот и се развива по различен начин. Затова в края на отлежаването от всички бъчви с вина, носещи неповторимостта на тероара на долината на река Струма от най-северната му до най-южната точка се избират най- добрите няколко, които в най-голяма степен изразяват разбиранията за вино с неповторим стил, съчетаващо нежността и хармонията.
Това е Incanto Black – топ виното на винарски комплекс Меди Вали.

серия incanto