СЕРИЯ EXCENTRIC

Сeрия eXcentric е най-младата в портфолиото на Меди Вали. Първата реколта от вината е 2013, като веднага след пускането си в продажба през лятото на 2014 година се наложиха в добрите търговски обекти в страната с отличното си качество, коректна цена и модерна визия изпълнена с любов към детайла. Автор на дизайна на етикетите е Йордан Желев – the Labelmaker.

Серията eXcentric е група вина с високо качество на ексцентрично добра цена, при които различното и странното създават стила. Същността на вината eXcentric е в постигането на хармония и създаването на стил.

От края на 2015 година серията eXcentric се сдоби и с рок енд рол лейбъл – вино посветено на маестрото на българския рок, големият Иван Лечев.

В края на 2020 обновихме визуално серията – старият дизайн не беше остарял, но решихме, че е време за значителна промяна. Целта на рестайлинга е още по-изчистен външен вид, с по-малко цветове и силно присъствие на хартиени декорации като релефно изпъкнало и вдлъбнато преге. Страхотен нов момент в този рестайлинг бяха заоблените ъгли, които добавихме в левия край на етикета и невероятната текстура на хартията Jade Raster.

Изненадите в eXcentric продължават…

серия eXcentric