Серия Incanto

inc

Серия „Incanto”

Търговската марка INCANTO (от италиански „Очарование) е премиум бранда на Medi Valley, създаден за истинките ценители и колекционери на виното. Тя изразява философията на избата – да създава специфични тероарни вина с уникален характер, изразяващи максимално качествата на сорта, региона (долината на Струма), както и разбиранията на енолозите за виното, нежността и хармонията.
Вината INCANTO се правят от най-доброто, специално селектирано грозде, без компромис само в години в които енолозите ни разполагат с перфектната суровина набрана в оптимална технологична зрялост. Вината, които се прозвеждат под тази търговска марка са:

– Шардоне barrel fermented INCANTO
– Сира single vineyard INCANTO
– Мерло single vineyard INCANTO

Вината INCANTO от червени сортове отлежават дванадесет месеца в нови френски дъбови бъчви тип „barriques”, в които постигат завършеност и хармония. Виното във всяка бъчва има собствен живот и се развива по различен начин. Затова в края на отлежаването от всички бъчви с вина, носещи неповторимостта на тероара на долината на река Струма от най-северната му до най-южната точка се избират най- добрите няколко, които в най-голяма степен изразяват разбиранията за вино с неповторим стил, съчетаващо нежността и хармонията. Това е INCANTO Black – топ виното на MEDI VALLEY WINERY.

DH158726 copy DH230890 copy DH230892 copy
Incanto Chardonnay Incanto Merlot Incanto Syrah
DH230905 copy
Incanto Black