Дегустационни пакети

основна снимка

CLASSIC TASTING

За групи от: 2-40 човека
Продължителност: 30 минути

4Посрещане на гостите, разглеждане на винарната – приемната за грозде, съдовете за ферментация, помещението за бутилиране, помещението за отлежаване на виното. Дегустация на 2 вина от портфолиото на „Меди Валей” в съпровод от хляб и минерална вода. Разказ за историята на винарната и актуалните и продукти, отговаряне на въпроси зададени от гостите. Изпращане на гостите и предоставяне на възможност за закупуване на сувенири и вино на преференциални цени от магазина към винарната, както и предоставяне на възможност на гостите да се насладят на величествената гледка към Рила от панорамната тераса на MEDI VALLEY WINERY.

Цена: 5 лв/човек

CELLAR TASTING

За групи от: 6-40 човека
Продължителност: 60 минути

6Посрещане на гостите от водещия дегустацията. Обиколка на винарната – приемната за грозде, съдовете за ферментация, помещението за бутилиране, помещението за отлежаване. Образователна дегустация – какво ни казва етикетът на виното, защо завъртаме чашата, какво откриваме в аромата на виното, вкусът му, как да го описваме. Запознаване с технологията за производство на вино в MEDI VALLEY (бяло, червено и розе). Дегустация на 5 вина от нашето портфолио в съпровод от хляб, гризини, хапки и минерална вода. Разказ за историята на региона, винарната и актуалните и продукти. Изпращане на гостите и предоставяне на възможност за закупуване на сувенири и вино на преференциални цени от магазина към винарната.

Цена: 15 лв/човек

FOLLOWING THE STEPS OF THE WINE

За групи от 10-40 човека
Продължителност: 90 минути

2Посрещане на гостите на лозовите масиви на MEDI VALLEY в близост до винарната. Запознаване с различните сортове, които се отглеждат в региона на с. Смочево и особеностите на тероара в най-северната част от „Долината на Струма“. Посрещане във винарната и обиколка по „пътя на виното“ – приемната за грозде, сортировъчните маси, съдовете за ферментация, помещението за бутилиране и помещението за отлежаване на виното. Дегустация на 3 вина от портфолиото на избата в съпровод от хляб, минерална вода и гризини. Разказ за технологията на производство на висококачествени вина. Време за въпроси зададени от гостите. Изпращане на гостите и предоставяне на възможност за закупуване на сувенири и вино на преференциални цени от магазина към винарната.

Цена: 12 лв/човек

PREMIUM CELLAR TASTING

7Посрещане на гостите и кратка обиколка на винарната – приемната за грозде, съдовете за ферментация, помещението за бутилиране, помещението за отлежаване. Дегустация на 5 вина от портфолиото на MEDI VALLEY, включително и вина от премиум серията „Инканто“. Запознаване с технологията за производство на вино в нашата изба (бяло, червено и розе). Вината са съпроводени от селекция от отбрани сирена, колбаси, хляб и минерална вода. Разказ за историята на винарната и актуалните и продукти, отговаряне на въпроси зададени от гостите. Предоставяне на възможност за разглеждане на залата с медали и грамоти от различни конкурси и закупуване на сувенири и вино на преференциални цени от магазина към винарната.

Цена: 25 лв/човек

Извън предложените пакети, имаме възможност да посрещнем по-големи групи от туристи, както и да отговорим на индувидуални желания и изисквания на нашите гости. Предоставяме и възможност за провеждане на вертикални дегустации на различни реколти от премиум вината на избата, след предварително запитване и резервация.