Нашият екип

9

Инж. Стойчо Стоев – управител и главен енолог на Меди Валей

Стойчо Стоев
Роден е през 1965 г в гр. Сандански. Завършил е ВИХВП в Пловдив. В дългогодишната си кариера той е в основата на създаването и реализирането на винените концепции на няколко винарни с които е постигнал много успехи и признание за вината от Долината на Струма. Той е първият енолог, винифицирал професионално сорта грозде Ранна Мелнишка лоза (Мелник 55).

Райна Георгиева – главен агроном на Меди Валей

Райна Георгиева
Завършила ВССИ „Георги Димитров“ през 1965 година. Притежава изключително богат професионален опит като агроном – над 35 години.

Инж. Ивона Георгиева – енолог

Ивона Георгиева
Родена през 1984 г в Кюстендил. Завършила Университет по хранителни технологии в гр. Пловдив, със специалност „Технология на ферментационните продукти“ Започва работа като технолог в „Меди Валей“ през 2010 година. Тя е човекът, който стои зад едно от най-популярните вина на избата – „Chardonnay barrel fermented Incanto”.

Инж. Надя Валентинова Илиева- енолог

Надя Илиева
Родена на 18.05.1990г в гр. Петрич. Завършила Университет по хранителни технологии гр.Пловдив, специалност „Технология на виното и пивото“. Започва работа като технолог в “ Меди Валей“ през август 2012г.

Инж. Георги Петров Петров – енолог

Георги Петров
Роден на 28.12.1988г. в гр.Благоевград. Завършил Университет по хранителни технологии гр.Пловдив, специалност „Технология на виното и пивото“. Започва работа в „Меди Валей“ през месец май 2012г.

Инж. Димитрина Кирилова Гоцева – завеждащ лаборатория

Димитрина Гоцева
Родена на 08.02.1989г. в гр.Благоевград. Завършила Университет по хранителни технологии гр.Пловдив, специалност „Биотехнологии“ Част от екипа на избата от Март 2014г.

Росица Иванова – организатор „Винен туризъм“

Росица Атанасова
Родена в гр. Благоевград. Бакалавър по Евпореистика от Югозападен Университет „Неофит Рилски“ Росица е най-младият член на нашият екип – занимава с посрещането на групи туристи и провеждането на дегустации в Меди Валей от средата на 2014 г.

Симеон Бонев- агроном

Симеон Бонев
Роден през 1981 г. в гр. Дупница, област Кюстендил. Завършил 2009 г. Висше училище „Земеделски колеж” гр. Пловдив, специалност “Технологии по градинарство и винарство”. От април 2014 г. работи като агроном към лозовите масиви на винарска изба Medi Valley.